burger skewered with knife near black textile

Operacyjne wsparcie dla gastronomii, od pomysłu po rentowny lokal

Tworzymy, usprawniamy i zarządzamy lokalami w oparciu o realne procesy - nie teorie.

Tworzymy, usprawniamy i zarządzamy lokalami w oparciu o realne procesy - nie teorie.

burger skewered with knife near black textile
burger skewered with knife near black textile
burger skewered with knife near black textile
burger skewered with knife near black textile
burger skewered with knife near black textile

Kim jesteśmy

Kim jesteśmy

Kim jesteśmy

gastro_ER to operacyjne wsparcie dla branży gastronomicznej - od fazy pomysłu po stabilne, rentowne działanie. Łączymy praktykę zarządzania, znajomość rynku europejskiego i pasję do tworzenia wyjątkowych miejsc.

gastro_ER to operacyjne wsparcie dla branży gastronomicznej - od fazy pomysłu po stabilne, rentowne działanie. Łączymy praktykę zarządzania, znajomość rynku europejskiego i pasję do tworzenia wyjątkowych miejsc.

two men in a kitchen preparing food on a plate

Doświadczenie operacyjne

Doświadczenie operacyjne

Doświadczenie operacyjne

Doświadczenie operacyjne

Doświadczenie operacyjne

Otwarcia lokali w Europie

Otwarcia lokali w Europie

Otwarcia lokali w Europie

Otwarcia lokali w Europie

Otwarcia lokali w Europie

A black plate topped with lasagna covered in sauce and cheese
A black plate topped with lasagna covered in sauce and cheese
A black plate topped with lasagna covered in sauce and cheese

Specjalizacja

Specjalizacja

Różne formaty - odmienne modele operacyjne. Projektujemy procesy dopasowane do charakteru lokalu.

Różne formaty - odmienne modele operacyjne. Projektujemy procesy dopasowane do charakteru lokalu.

Cocktail bar

  • Koncepcja baru i oferta koktajlowa
  • Standaryzacja receptur, pour cost
  • Doświadczenie gościa: rytm i storytelling

Gastro bar / pub

  • Model bar + kuchnia o wysokiej rotacji
  • Menu barowe i przekąski z optymalnym food cost
  • Uproszczenie procesów bar–kuchnia

Bistro

  • Prostota, świeżość, rytm codzienny
  • Standaryzacja mise en place i krótkiego menu
  • Szkolenia wielozadaniowości i obsługi stołu

Restauracja casual dining

  • Balans jakości i skalowalności
  • Procedury obsługi i prezentacji dań
  • Analiza food cost i rentowności sekcji

Restauracja comfort dining

  • Wysoki standard bez sztywnego protokołu
  • Gościnność i emocjonalne doświadczenie gościa
  • Optymalizacja back-of-house, raportowanie

Klubokawiarnia

  • Gastronomia + napoje + eventy
  • Logistyka zmiennego rytmu dnia
  • Atmosfera miejsca i kalendarz wydarzeń

Cocktail bar

  • Koncepcja baru i oferta koktajlowa
  • Standaryzacja receptur, pour cost
  • Doświadczenie gościa: rytm i storytelling

Gastro bar / pub

  • Model bar + kuchnia o wysokiej rotacji
  • Menu barowe i przekąski z optymalnym food cost
  • Uproszczenie procesów bar–kuchnia

Bistro

  • Prostota, świeżość, rytm codzienny
  • Standaryzacja mise en place i krótkiego menu
  • Szkolenia wielozadaniowości i obsługi stołu

Restauracja casual dining

  • Balans jakości i skalowalności
  • Procedury obsługi i prezentacji dań
  • Analiza food cost i rentowności sekcji

Restauracja comfort dining

  • Wysoki standard bez sztywnego protokołu
  • Gościnność i emocjonalne doświadczenie gościa
  • Optymalizacja back-of-house, raportowanie

Klubokawiarnia

  • Gastronomia + napoje + eventy
  • Logistyka zmiennego rytmu dnia
  • Atmosfera miejsca i kalendarz wydarzeń

Cocktail bar

  • Koncepcja baru i oferta koktajlowa
  • Standaryzacja receptur, pour cost
  • Doświadczenie gościa: rytm i storytelling

Gastro bar / pub

  • Model bar + kuchnia o wysokiej rotacji
  • Menu barowe i przekąski z optymalnym food cost
  • Uproszczenie procesów bar–kuchnia

Bistro

  • Prostota, świeżość, rytm codzienny
  • Standaryzacja mise en place i krótkiego menu
  • Szkolenia wielozadaniowości i obsługi stołu

Restauracja casual dining

  • Balans jakości i skalowalności
  • Procedury obsługi i prezentacji dań
  • Analiza food cost i rentowności sekcji

Restauracja comfort dining

  • Wysoki standard bez sztywnego protokołu
  • Gościnność i emocjonalne doświadczenie gościa
  • Optymalizacja back-of-house, raportowanie

Klubokawiarnia

  • Gastronomia + napoje + eventy
  • Logistyka zmiennego rytmu dnia
  • Atmosfera miejsca i kalendarz wydarzeń

Cocktail bar

  • Koncepcja baru i oferta koktajlowa
  • Standaryzacja receptur, pour cost
  • Doświadczenie gościa: rytm i storytelling

Gastro bar / pub

  • Model bar + kuchnia o wysokiej rotacji
  • Menu barowe i przekąski z optymalnym food cost
  • Uproszczenie procesów bar–kuchnia

Bistro

  • Prostota, świeżość, rytm codzienny
  • Standaryzacja mise en place i krótkiego menu
  • Szkolenia wielozadaniowości i obsługi stołu

Restauracja casual dining

  • Balans jakości i skalowalności
  • Procedury obsługi i prezentacji dań
  • Analiza food cost i rentowności sekcji

Restauracja comfort dining

  • Wysoki standard bez sztywnego protokołu
  • Gościnność i emocjonalne doświadczenie gościa
  • Optymalizacja back-of-house, raportowanie

Klubokawiarnia

  • Gastronomia + napoje + eventy
  • Logistyka zmiennego rytmu dnia
  • Atmosfera miejsca i kalendarz wydarzeń

Otwarcia nowych lokali

Otwarcia nowych lokali

  • Analiza rynku i lokalizacji

  • Koncepcja, menu, styl

  • Budżet i harmonogram

  • Rekrutacja i szkolenia

  • SOP i dokumentacja

  • Nadzór uruchomienia/soft opening

  • Analiza rynku i lokalizacji

  • Koncepcja, menu, styl

  • Budżet i harmonogram

  • Rekrutacja i szkolenia

  • SOP i dokumentacja

  • Nadzór uruchomienia/soft opening

Usprawnianie istniejących lokali

Usprawnianie istniejących lokali

  • Audyt operacyjny i plan naprawczy

  • Optymalizacja kosztów, food cost, waste

  • Uproszczenie procesów i komunikacji

  • Szkolenia operacyjne

  • Nadzór wdrożenia

  • Audyt operacyjny i plan naprawczy

  • Optymalizacja kosztów, food cost, waste

  • Uproszczenie procesów i komunikacji

  • Szkolenia operacyjne

  • Nadzór wdrożenia

Otwarcia nowych lokali

Otwarcia nowych lokali

  • SOP i narzędzia kontroli

  • Raporty KPI i audyty

  • Doradztwo lub interim management

  • Przygotowanie do skalowania/franczyzy

  • SOP i narzędzia kontroli

  • Raporty KPI i audyty

  • Doradztwo lub interim management

  • Przygotowanie do skalowania/franczyzy

person holding sliced of tomato on white ceramic plate
person holding sliced of tomato on white ceramic plate

Praktyczna wiedza

Praktyczna wiedza

Indywidualne podejście

Indywidualne podejście

Precyzyjne działania

Precyzyjne działania

Realne wyniki

Realne wyniki

GASTRO_ER

GASTRO_ER

Dlaczego gastro_ER

01.

Doświadczenie

Realne prowadzenie i otwarcia lokali w Polsce i Europie

01.

Doświadczenie

Realne prowadzenie i otwarcia lokali w Polsce i Europie

02.

Elastyczność

Dopasowanie do skali i potrzeb projektu

02.

Elastyczność

Dopasowanie do skali i potrzeb projektu

03.

Transparentność

Koszty jasno opisane i rozliczalne

03.

Transparentność

Koszty jasno opisane i rozliczalne

04.

Efekty

Mierzalne wyniki i wdrożenia w praktyce

04.

Efekty

Mierzalne wyniki i wdrożenia w praktyce

Otwarcia nowych lokali

Otwarcia nowych lokali

Otwarcia nowych lokali

Otwarcia nowych lokali

  • Analiza rynku i lokalizacji

  • Koncepcja, menu, styl

  • Budżet i harmonogram

  • Rekrutacja i szkolenia

  • SOP i dokumentacja

  • Nadzór uruchomienia/soft opening

  • Analiza rynku i lokalizacji

  • Koncepcja, menu, styl

  • Budżet i harmonogram

  • Rekrutacja i szkolenia

  • SOP i dokumentacja

  • Nadzór uruchomienia/soft opening

  • Analiza rynku i lokalizacji

  • Koncepcja, menu, styl

  • Budżet i harmonogram

  • Rekrutacja i szkolenia

  • SOP i dokumentacja

  • Nadzór uruchomienia/soft opening

  • Analiza rynku i lokalizacji

  • Koncepcja, menu, styl

  • Budżet i harmonogram

  • Rekrutacja i szkolenia

  • SOP i dokumentacja

  • Nadzór uruchomienia/soft opening

Usprawnianie istniejących lokali

Usprawnianie istniejących lokali

Usprawnianie istniejących lokali

Usprawnianie istniejących lokali

  • Audyt operacyjny i plan naprawczy

  • Optymalizacja kosztów, food cost, waste

  • Uproszczenie procesów i komunikacji

  • Szkolenia operacyjne

  • Nadzór wdrożenia

  • Audyt operacyjny i plan naprawczy

  • Optymalizacja kosztów, food cost, waste

  • Uproszczenie procesów i komunikacji

  • Szkolenia operacyjne

  • Nadzór wdrożenia

  • Audyt operacyjny i plan naprawczy

  • Optymalizacja kosztów, food cost, waste

  • Uproszczenie procesów i komunikacji

  • Szkolenia operacyjne

  • Nadzór wdrożenia

  • Audyt operacyjny i plan naprawczy

  • Optymalizacja kosztów, food cost, waste

  • Uproszczenie procesów i komunikacji

  • Szkolenia operacyjne

  • Nadzór wdrożenia

Zarządzanie operacjami

Zarządzanie operacjami

Zarządzanie operacjami

Zarządzanie operacjami

  • SOP i narzędzia kontroli

  • Raporty KPI i audyty

  • Doradztwo lub interim management

  • Przygotowanie do skalowania/franczyzy

  • SOP i narzędzia kontroli

  • Raporty KPI i audyty

  • Doradztwo lub interim management

  • Przygotowanie do skalowania/franczyzy

  • SOP i narzędzia kontroli

  • Raporty KPI i audyty

  • Doradztwo lub interim management

  • Przygotowanie do skalowania/franczyzy

  • SOP i narzędzia kontroli

  • Raporty KPI i audyty

  • Doradztwo lub interim management

  • Przygotowanie do skalowania/franczyzy

person holding sliced of tomato on white ceramic plate
person holding sliced of tomato on white ceramic plate
person holding sliced of tomato on white ceramic plate
sliced fruits on white ceramic plate
sliced fruits on white ceramic plate
sliced fruits on white ceramic plate
sliced fruits on white ceramic plate
sliced fruits on white ceramic plate
sliced fruits on white ceramic plate

Praktyczna wiedza

Praktyczna wiedza

Praktyczna wiedza

Praktyczna wiedza

Indywidualne podejście

Indywidualne podejście

Indywidualne podejście

Indywidualne podejście

Precyzyjne działania

Precyzyjne działania

Precyzyjne działania

Precyzyjne działania

Skuteczne wdrożenia

Skuteczne wdrożenia

Skuteczne wdrożenia

Skuteczne wdrożenia

Skuteczne wdrożenia

Realne wyniki

Realne wyniki

Realne wyniki

Realne wyniki

GASTRO_ER

GASTRO_ER

GASTRO_ER

GASTRO_ER

Dlaczego gastro_ER

01.

Doświadczenie

Realne prowadzenie i otwarcia lokali w Polsce i Europie

01.

Doświadczenie

Realne prowadzenie i otwarcia lokali w Polsce i Europie

01.

Doświadczenie

Realne prowadzenie i otwarcia lokali w Polsce i Europie

01.

Doświadczenie

Realne prowadzenie i otwarcia lokali w Polsce i Europie

01.

Doświadczenie

Realne prowadzenie i otwarcia lokali w Polsce i Europie

02.

Elastyczność

Dopasowanie do skali i potrzeb projektu

02.

Elastyczność

Dopasowanie do skali i potrzeb projektu

02.

Elastyczność

Dopasowanie do skali i potrzeb projektu

02.

Elastyczność

Dopasowanie do skali i potrzeb projektu

02.

Elastyczność

Dopasowanie do skali i potrzeb projektu

03.

Transparentność

Koszty jasno opisane i rozliczalne

03.

Transparentność

Koszty jasno opisane i rozliczalne

03.

Transparentność

Koszty jasno opisane i rozliczalne

03.

Transparentność

Koszty jasno opisane i rozliczalne

03.

Transparentność

Koszty jasno opisane i rozliczalne

04.

Efekty

Mierzalne wyniki i wdrożenia w praktyce

04.

Efekty

Mierzalne wyniki i wdrożenia w praktyce

04.

Efekty

Mierzalne wyniki i wdrożenia w praktyce

04.

Efekty

Mierzalne wyniki i wdrożenia w praktyce

04.

Efekty

Mierzalne wyniki i wdrożenia w praktyce

  • WYNAJMĘ BARMANA

    KONTAKT

( 00-09 )

KONTAKT

Porozmawiajmy o Twoim wydarzeniu i jak możemy je ubarwić.

  • Chcesz zadzwonić?

  • Czy preferujesz mailowo?

Zacznijmy
rozmowe.

  • WYNAJMĘ BARMANA

    KONTAKT

( 00-09 )

KONTAKT

Porozmawiajmy o Twoim wydarzeniu i jak możemy je ubarwić.

  • Chcesz zadzwonić?

  • Czy preferujesz mailowo?

Zacznijmy
rozmowe.

  • WYNAJMĘ BARMANA

    KONTAKT

( 00-09 )

KONTAKT

Porozmawiajmy o Twoim wydarzeniu i jak możemy je ubarwić.

  • Chcesz zadzwonić?

  • Czy preferujesz mailowo?

Zacznijmy
rozmowe.

  • WYNAJMĘ BARMANA

    KONTAKT

( 00-09 )

KONTAKT

Porozmawiajmy o Twoim wydarzeniu i jak możemy je ubarwić.

  • Chcesz zadzwonić?

  • Czy preferujesz mailowo?

Zacznijmy
rozmowe.

  • WYNAJMĘ BARMANA

    KONTAKT

( 00-09 )

KONTAKT

Porozmawiajmy o Twoim wydarzeniu i jak możemy je ubarwić.

  • Chcesz zadzwonić?

  • Czy preferujesz mailowo?

Zacznijmy
rozmowe.

Wynajmę Barmana

Mobilny Bar na Eventy

696 890 696

info@wynajmebarmana.pl

NIP 5291730242 REGON 529094201

Profesjonalni barmani, mobilne bary i koktajle, które podnoszą poziom każdej imprezy.

Wynajmę Barmana

Mobilny Bar na Eventy

696 890 696

info@wynajmebarmana.pl

NIP 5291730242 REGON 529094201

Profesjonalni barmani, mobilne bary i koktajle, które podnoszą poziom każdej imprezy.

Wynajmę Barmana

Mobilny Bar na Eventy

696 890 696

info@wynajmebarmana.pl

NIP 5291730242 REGON 529094201

Profesjonalni barmani, mobilne bary i koktajle, które podnoszą poziom każdej imprezy.

Wynajmę Barmana

Mobilny Bar na Eventy

696 890 696

info@wynajmebarmana.pl

NIP 5291730242 REGON 529094201

Profesjonalni barmani, mobilne bary i koktajle, które podnoszą poziom każdej imprezy.

Wynajmę Barmana

Mobilny Bar na Eventy

696 890 696

info@wynajmebarmana.pl

NIP 5291730242 REGON 529094201

Profesjonalni barmani, mobilne bary i koktajle, które podnoszą poziom każdej imprezy.

Wynajmę Barmana

Mobilny Bar na Eventy

696 890 696

info@wynajmebarmana.pl

NIP 5291730242 REGON 529094201

Profesjonalni barmani, mobilne bary i koktajle, które podnoszą poziom każdej imprezy.

Wynajmę Barmana

Mobilny Bar na Eventy

696 890 696

info@wynajmebarmana.pl

NIP 5291730242 REGON 529094201

Profesjonalni barmani, mobilne bary i koktajle, które podnoszą poziom każdej imprezy.

Wynajmę Barmana

Mobilny Bar na Eventy

696 890 696

info@wynajmebarmana.pl

NIP 5291730242 REGON 529094201

Profesjonalni barmani, mobilne bary i koktajle, które podnoszą poziom każdej imprezy.

Wynajmę Barmana

Mobilny Bar na Eventy

696 890 696

info@wynajmebarmana.pl

NIP 5291730242

REGON 529094201

Profesjonalni barmani, mobilne bary i koktajle, które podnoszą poziom każdej imprezy.