
Operacyjne wsparcie dla gastronomii, od pomysłu po rentowny lokal
Tworzymy, usprawniamy i zarządzamy lokalami w oparciu o realne procesy - nie teorie.
Tworzymy, usprawniamy i zarządzamy lokalami w oparciu o realne procesy - nie teorie.





Kim jesteśmy
Kim jesteśmy
Kim jesteśmy
gastro_ER to operacyjne wsparcie dla branży gastronomicznej - od fazy pomysłu po stabilne, rentowne działanie. Łączymy praktykę zarządzania, znajomość rynku europejskiego i pasję do tworzenia wyjątkowych miejsc.
gastro_ER to operacyjne wsparcie dla branży gastronomicznej - od fazy pomysłu po stabilne, rentowne działanie. Łączymy praktykę zarządzania, znajomość rynku europejskiego i pasję do tworzenia wyjątkowych miejsc.

Doświadczenie operacyjne
Doświadczenie operacyjne
Doświadczenie operacyjne
Doświadczenie operacyjne
Doświadczenie operacyjne
Otwarcia lokali w Europie
Otwarcia lokali w Europie
Otwarcia lokali w Europie
Otwarcia lokali w Europie
Otwarcia lokali w Europie



Specjalizacja
Specjalizacja
Różne formaty - odmienne modele operacyjne. Projektujemy procesy dopasowane do charakteru lokalu.
Różne formaty - odmienne modele operacyjne. Projektujemy procesy dopasowane do charakteru lokalu.
Cocktail bar
- • Koncepcja baru i oferta koktajlowa
- •Standaryzacja receptur, pour cost
- •Doświadczenie gościa: rytm i storytelling
Gastro bar / pub
- • Model bar + kuchnia o wysokiej rotacji
- •Menu barowe i przekąski z optymalnym food cost
- •Uproszczenie procesów bar–kuchnia
Bistro
- •Prostota, świeżość, rytm codzienny
- • Standaryzacja mise en place i krótkiego menu
- •Szkolenia wielozadaniowości i obsługi stołu
Restauracja casual dining
- • Balans jakości i skalowalności
- • Procedury obsługi i prezentacji dań
- • Analiza food cost i rentowności sekcji
Restauracja comfort dining
- • Wysoki standard bez sztywnego protokołu
- • Gościnność i emocjonalne doświadczenie gościa
- •Optymalizacja back-of-house, raportowanie
Klubokawiarnia
- •Gastronomia + napoje + eventy
- •Logistyka zmiennego rytmu dnia
- •Atmosfera miejsca i kalendarz wydarzeń
Cocktail bar
- • Koncepcja baru i oferta koktajlowa
- •Standaryzacja receptur, pour cost
- •Doświadczenie gościa: rytm i storytelling
Gastro bar / pub
- • Model bar + kuchnia o wysokiej rotacji
- •Menu barowe i przekąski z optymalnym food cost
- •Uproszczenie procesów bar–kuchnia
Bistro
- •Prostota, świeżość, rytm codzienny
- • Standaryzacja mise en place i krótkiego menu
- •Szkolenia wielozadaniowości i obsługi stołu
Restauracja casual dining
- • Balans jakości i skalowalności
- • Procedury obsługi i prezentacji dań
- • Analiza food cost i rentowności sekcji
Restauracja comfort dining
- • Wysoki standard bez sztywnego protokołu
- • Gościnność i emocjonalne doświadczenie gościa
- •Optymalizacja back-of-house, raportowanie
Klubokawiarnia
- •Gastronomia + napoje + eventy
- •Logistyka zmiennego rytmu dnia
- •Atmosfera miejsca i kalendarz wydarzeń
Cocktail bar
- • Koncepcja baru i oferta koktajlowa
- •Standaryzacja receptur, pour cost
- •Doświadczenie gościa: rytm i storytelling
Gastro bar / pub
- • Model bar + kuchnia o wysokiej rotacji
- •Menu barowe i przekąski z optymalnym food cost
- •Uproszczenie procesów bar–kuchnia
Bistro
- •Prostota, świeżość, rytm codzienny
- • Standaryzacja mise en place i krótkiego menu
- •Szkolenia wielozadaniowości i obsługi stołu
Restauracja casual dining
- • Balans jakości i skalowalności
- • Procedury obsługi i prezentacji dań
- • Analiza food cost i rentowności sekcji
Restauracja comfort dining
- • Wysoki standard bez sztywnego protokołu
- • Gościnność i emocjonalne doświadczenie gościa
- •Optymalizacja back-of-house, raportowanie
Klubokawiarnia
- •Gastronomia + napoje + eventy
- •Logistyka zmiennego rytmu dnia
- •Atmosfera miejsca i kalendarz wydarzeń
Cocktail bar
- • Koncepcja baru i oferta koktajlowa
- •Standaryzacja receptur, pour cost
- •Doświadczenie gościa: rytm i storytelling
Gastro bar / pub
- • Model bar + kuchnia o wysokiej rotacji
- •Menu barowe i przekąski z optymalnym food cost
- •Uproszczenie procesów bar–kuchnia
Bistro
- •Prostota, świeżość, rytm codzienny
- • Standaryzacja mise en place i krótkiego menu
- •Szkolenia wielozadaniowości i obsługi stołu
Restauracja casual dining
- • Balans jakości i skalowalności
- • Procedury obsługi i prezentacji dań
- • Analiza food cost i rentowności sekcji
Restauracja comfort dining
- • Wysoki standard bez sztywnego protokołu
- • Gościnność i emocjonalne doświadczenie gościa
- •Optymalizacja back-of-house, raportowanie
Klubokawiarnia
- •Gastronomia + napoje + eventy
- •Logistyka zmiennego rytmu dnia
- •Atmosfera miejsca i kalendarz wydarzeń












Otwarcia nowych lokali
Otwarcia nowych lokali
Analiza rynku i lokalizacji
Koncepcja, menu, styl
Budżet i harmonogram
Rekrutacja i szkolenia
SOP i dokumentacja
Nadzór uruchomienia/soft opening
Analiza rynku i lokalizacji
Koncepcja, menu, styl
Budżet i harmonogram
Rekrutacja i szkolenia
SOP i dokumentacja
Nadzór uruchomienia/soft opening
Usprawnianie istniejących lokali
Usprawnianie istniejących lokali
Audyt operacyjny i plan naprawczy
Optymalizacja kosztów, food cost, waste
Uproszczenie procesów i komunikacji
Szkolenia operacyjne
Nadzór wdrożenia
Audyt operacyjny i plan naprawczy
Optymalizacja kosztów, food cost, waste
Uproszczenie procesów i komunikacji
Szkolenia operacyjne
Nadzór wdrożenia
Otwarcia nowych lokali
Otwarcia nowych lokali
SOP i narzędzia kontroli
Raporty KPI i audyty
Doradztwo lub interim management
Przygotowanie do skalowania/franczyzy
SOP i narzędzia kontroli
Raporty KPI i audyty
Doradztwo lub interim management
Przygotowanie do skalowania/franczyzy


Praktyczna wiedza
Praktyczna wiedza
Indywidualne podejście
Indywidualne podejście
Precyzyjne działania
Precyzyjne działania
Realne wyniki
Realne wyniki
GASTRO_ER
GASTRO_ER
Dlaczego gastro_ER
01.
Doświadczenie
Realne prowadzenie i otwarcia lokali w Polsce i Europie
01.
Doświadczenie
Realne prowadzenie i otwarcia lokali w Polsce i Europie
02.
Elastyczność
Dopasowanie do skali i potrzeb projektu
02.
Elastyczność
Dopasowanie do skali i potrzeb projektu
03.
Transparentność
Koszty jasno opisane i rozliczalne
03.
Transparentność
Koszty jasno opisane i rozliczalne
04.
Efekty
Mierzalne wyniki i wdrożenia w praktyce
04.
Efekty
Mierzalne wyniki i wdrożenia w praktyce
























Otwarcia nowych lokali
Otwarcia nowych lokali
Otwarcia nowych lokali
Otwarcia nowych lokali
Analiza rynku i lokalizacji
Koncepcja, menu, styl
Budżet i harmonogram
Rekrutacja i szkolenia
SOP i dokumentacja
Nadzór uruchomienia/soft opening
Analiza rynku i lokalizacji
Koncepcja, menu, styl
Budżet i harmonogram
Rekrutacja i szkolenia
SOP i dokumentacja
Nadzór uruchomienia/soft opening
Analiza rynku i lokalizacji
Koncepcja, menu, styl
Budżet i harmonogram
Rekrutacja i szkolenia
SOP i dokumentacja
Nadzór uruchomienia/soft opening
Analiza rynku i lokalizacji
Koncepcja, menu, styl
Budżet i harmonogram
Rekrutacja i szkolenia
SOP i dokumentacja
Nadzór uruchomienia/soft opening
Usprawnianie istniejących lokali
Usprawnianie istniejących lokali
Usprawnianie istniejących lokali
Usprawnianie istniejących lokali
Audyt operacyjny i plan naprawczy
Optymalizacja kosztów, food cost, waste
Uproszczenie procesów i komunikacji
Szkolenia operacyjne
Nadzór wdrożenia
Audyt operacyjny i plan naprawczy
Optymalizacja kosztów, food cost, waste
Uproszczenie procesów i komunikacji
Szkolenia operacyjne
Nadzór wdrożenia
Audyt operacyjny i plan naprawczy
Optymalizacja kosztów, food cost, waste
Uproszczenie procesów i komunikacji
Szkolenia operacyjne
Nadzór wdrożenia
Audyt operacyjny i plan naprawczy
Optymalizacja kosztów, food cost, waste
Uproszczenie procesów i komunikacji
Szkolenia operacyjne
Nadzór wdrożenia
Zarządzanie operacjami
Zarządzanie operacjami
Zarządzanie operacjami
Zarządzanie operacjami
SOP i narzędzia kontroli
Raporty KPI i audyty
Doradztwo lub interim management
Przygotowanie do skalowania/franczyzy
SOP i narzędzia kontroli
Raporty KPI i audyty
Doradztwo lub interim management
Przygotowanie do skalowania/franczyzy
SOP i narzędzia kontroli
Raporty KPI i audyty
Doradztwo lub interim management
Przygotowanie do skalowania/franczyzy
SOP i narzędzia kontroli
Raporty KPI i audyty
Doradztwo lub interim management
Przygotowanie do skalowania/franczyzy









Praktyczna wiedza
Praktyczna wiedza
Praktyczna wiedza
Praktyczna wiedza
Indywidualne podejście
Indywidualne podejście
Indywidualne podejście
Indywidualne podejście
Precyzyjne działania
Precyzyjne działania
Precyzyjne działania
Precyzyjne działania
Skuteczne wdrożenia
Skuteczne wdrożenia
Skuteczne wdrożenia
Skuteczne wdrożenia
Skuteczne wdrożenia
Realne wyniki
Realne wyniki
Realne wyniki
Realne wyniki
GASTRO_ER
GASTRO_ER
GASTRO_ER
GASTRO_ER
Dlaczego gastro_ER
01.
Doświadczenie
Realne prowadzenie i otwarcia lokali w Polsce i Europie
01.
Doświadczenie
Realne prowadzenie i otwarcia lokali w Polsce i Europie
01.
Doświadczenie
Realne prowadzenie i otwarcia lokali w Polsce i Europie
01.
Doświadczenie
Realne prowadzenie i otwarcia lokali w Polsce i Europie
01.
Doświadczenie
Realne prowadzenie i otwarcia lokali w Polsce i Europie
02.
Elastyczność
Dopasowanie do skali i potrzeb projektu
02.
Elastyczność
Dopasowanie do skali i potrzeb projektu
02.
Elastyczność
Dopasowanie do skali i potrzeb projektu
02.
Elastyczność
Dopasowanie do skali i potrzeb projektu
02.
Elastyczność
Dopasowanie do skali i potrzeb projektu
03.
Transparentność
Koszty jasno opisane i rozliczalne
03.
Transparentność
Koszty jasno opisane i rozliczalne
03.
Transparentność
Koszty jasno opisane i rozliczalne
03.
Transparentność
Koszty jasno opisane i rozliczalne
03.
Transparentność
Koszty jasno opisane i rozliczalne
04.
Efekty
Mierzalne wyniki i wdrożenia w praktyce
04.
Efekty
Mierzalne wyniki i wdrożenia w praktyce
04.
Efekty
Mierzalne wyniki i wdrożenia w praktyce
04.
Efekty
Mierzalne wyniki i wdrożenia w praktyce
04.
Efekty
Mierzalne wyniki i wdrożenia w praktyce
WYNAJMĘ BARMANA

KONTAKT
( 00-09 )
KONTAKT
Porozmawiajmy o Twoim wydarzeniu i jak możemy je ubarwić.
Chcesz zadzwonić?
Czy preferujesz mailowo?
Zacznijmy
rozmowe.
WYNAJMĘ BARMANA

KONTAKT
( 00-09 )
KONTAKT
Porozmawiajmy o Twoim wydarzeniu i jak możemy je ubarwić.
Chcesz zadzwonić?
Czy preferujesz mailowo?
Zacznijmy
rozmowe.
WYNAJMĘ BARMANA

KONTAKT
( 00-09 )
KONTAKT
Porozmawiajmy o Twoim wydarzeniu i jak możemy je ubarwić.
Chcesz zadzwonić?
Czy preferujesz mailowo?
Zacznijmy
rozmowe.
WYNAJMĘ BARMANA

KONTAKT
( 00-09 )
KONTAKT
Porozmawiajmy o Twoim wydarzeniu i jak możemy je ubarwić.
Chcesz zadzwonić?
Czy preferujesz mailowo?
Zacznijmy
rozmowe.
WYNAJMĘ BARMANA

KONTAKT
( 00-09 )
KONTAKT
Porozmawiajmy o Twoim wydarzeniu i jak możemy je ubarwić.
Chcesz zadzwonić?
Czy preferujesz mailowo?
Zacznijmy
rozmowe.

Wynajmę Barmana
Mobilny Bar na Eventy
696 890 696
info@wynajmebarmana.pl
NIP 5291730242 REGON 529094201


© 2024 Wynajmę Barmana. Wszystkie prawa zastrzeżone.

Wynajmę Barmana
Mobilny Bar na Eventy
696 890 696
info@wynajmebarmana.pl
NIP 5291730242 REGON 529094201


© 2024 Wynajmę Barmana. Wszystkie prawa zastrzeżone.

Wynajmę Barmana
Mobilny Bar na Eventy
696 890 696
info@wynajmebarmana.pl
NIP 5291730242 REGON 529094201


© 2024 Wynajmę Barmana. Wszystkie prawa zastrzeżone.

Wynajmę Barmana
Mobilny Bar na Eventy
696 890 696
info@wynajmebarmana.pl
NIP 5291730242 REGON 529094201


© 2024 Wynajmę Barmana. Wszystkie prawa zastrzeżone.

Wynajmę Barmana
Mobilny Bar na Eventy
696 890 696
info@wynajmebarmana.pl
NIP 5291730242 REGON 529094201


© 2024 Wynajmę Barmana. Wszystkie prawa zastrzeżone.

Wynajmę Barmana
Mobilny Bar na Eventy
696 890 696
info@wynajmebarmana.pl
NIP 5291730242 REGON 529094201


© 2024 Wynajmę Barmana. Wszystkie prawa zastrzeżone.

Wynajmę Barmana
Mobilny Bar na Eventy
696 890 696
info@wynajmebarmana.pl
NIP 5291730242 REGON 529094201


© 2024 Wynajmę Barmana. Wszystkie prawa zastrzeżone.

Wynajmę Barmana
Mobilny Bar na Eventy
696 890 696
info@wynajmebarmana.pl
NIP 5291730242 REGON 529094201


© 2024 Wynajmę Barmana. Wszystkie prawa zastrzeżone.

Wynajmę Barmana
Mobilny Bar na Eventy
696 890 696
info@wynajmebarmana.pl
NIP 5291730242
REGON 529094201


© 2024 Wynajmę Barmana.
Wszystkie prawa zastrzeżone.